Home > Algemeen > *Geannuleerd wegens de storm* 18-01-18 ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk
*Geannuleerd wegens de storm* 18-01-18 ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk

*Geannuleerd wegens de storm* 18-01-18 ~ Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk

Wegens de extreme weersomstandigheden, het daarmee gepaard gaande platliggende treinverkeer en de afgesloten (snel)wegen hebben wij zojuist (18 januari 2018) besloten de bedrijfsjuristenbijeenkomst van vanmiddag geen doorgang te laten vinden.

We gaan een nieuwe datum plannen en u wordt hiervoor uiteraard wederom van harte uitgenodigd.

Begin 2018 goed, en zet nu dus alvast in de nieuwe agenda: donderdagmiddag 18 januari 2018, Bedrijfsjuristenbijeenkomst Dirkzwager, kantoor Arnhem. Spreker is ditmaal Sander Steneker (universitair hoofddocent burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen en rechter-plaatsvervanger Rechtbank Oost-Brabant). Onderwerp: bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk. Mr. Steneker is een veelgevraagd spreker en publiceert veelvuldig over financiering en zekerheden, insolventierecht en beslag- en executierecht.

Tijdens de bijeenkomst van 18 januari 2018 zal Steneker in twee uur tijd uw kennis over bankgaranties en andere zekerheden bijspijkeren. De bijeenkomst heeft een praktische invalshoek, zodat u de opgedane kennis en nuttige tips kunt gebruiken in uw dagelijkse praktijk als legal counsel. Heeft u een specifieke vraag, schroom dan niet deze (vooraf of tijdens de bijeenkomst) te stellen.

De cursus vindt plaats in het Arnhemse kantoor van Dirkzwager aan de Velperweg 1. U bent vanaf 14.45 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos en u kunt hiermee permanente opleidingspunten behalen. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl o.v.v. Bedrijfsjuristenbijeenkomst. Indien u een introducé(e) (bedrijfsjurist) wil meebrengen, is deze uiteraard eveneens van harte welkom. Na aanmelding ontvangt u van ons ongeveer twee weken voor de bijeenkomst een bevestiging en routebeschrijving. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Annemarie Wiersma (wiersma@dirkzwager.nl; tel. 026 -353 8370).

  • email
  • Facebook
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • PDF
  • Print
  • Twitter
Naar boven scrollen